ANGOL-SZABÓ-ÉRDEN

ONLINE ANGOL nyelvoktatás, általános angol, nyelvvizsgára/érettségire felkészítés, egyéni és céges oktatás. KAPCSOLAT MOBIL: +36/20 55-09-222 E-MAIL: angol.szabo.erden@gmail.com FACEBOOK: www.facebook.com/Angol.Szabo.Erden

 VÉLEMÉNYEK


B. DorottyaB. Dorottya (17), Érd
Biztos akartam lenni, hogy elérem a célomat, ezért a tanárnőhöz mentem felkészítőre, mivel a bátyámat is ő készítette fel sikeresen a nyelvvizsgájára. Nekem mindig is a fogalmazás ment a legnehezebben, de erre is kaptam jó tanácsokat és ötleteket, amiket a vizsga során sikeresen tudtam használni. Minden órán párban beszélgettünk egy-egy témáról, ezekhez sok külön anyagot kaptunk, és a hozzá tartozó szókincset gyakoroltuk. Az egyik legnagyobb segítség az volt, hogy a témákat képek alapján is megbeszéltük. A tanfolyam végén már nagyon magabiztos voltam és úgy éreztem, hogy sikerülni fog a vizsga. Nem féltem sem a nehezebb témáktól, sem pedig a megszólalástól. Teljesen felkészülten mentem vizsgázni, és meg is szereztem a nyelvvizsgát. Ha majd felsőfokú nyelvvizsgára szeretnék menni, biztosan újra ide jövök felkészülni.

B. Dorottya
K. Bálint (17), Érd
A nyelvtanár korrekt és célratörő. Nagyon jól ismerteti a vizsgafeladatokat. Felhívja a hibákra a figyelmet, emellett roppant segítőkész és kedves. Nagyon sokat fejlődött a szókincsem és a beszédkészségem, emellett kicsit a nyelvtanom és helyesírásom is jobb lett.
Amikor pedig karantén volt és online folytatódott a tanfolyam, nagyon gyorsan sikerült alkalmazkodni. Teljesen átlátható és visszakövethető volt az anyag, amit online küldtek.

K. Szabina
K. Szabina (17), Tárnok
Évek óta küzdök az angol nyelv elsajátításával. Éppen ezért nagyon örültem, amikor egy osztálytársam által eljutottam erre a tanfolyamra. Előtte két másik nyelviskolába jártam, de egyik sem ütötte meg ezt a színvonalat…

A nyelvvizsgára való felkészítés nagyon eredményesen folyt. Azonban a digitális oktatás megkezdésekor kissé megijedtem, hogy a kurzus befejezése hogyan lesz lehetséges. De szerencsére aggodalmam alaptalan volt, mivel nemhogy ugyanolyan tartalmasan, hanem még nagyobb lendülettel tudtuk venni a feladatokat, témákat. A kiegészítő anyagok, amiket csoporttársaimmal kaptunk, a mai napig hasznosak, és segítenek nekem a felkészülésben. Ezek a pozitív tapasztalatok kísérnek engem most is, amikor a nyelvvizsgára, és az érettségire készülök.

N. Tímea
N. Tímea (48), Diósd
ECL nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamon vettem részt, és maximálisan elégedett vagyok a nyelvtanár munkájával. Rengeteg energiát fektetett abba, hogy az online oktatás zökkenőmentesen történjen. Mindig kontrolálta, hogy pl. a szövegértés hanganyagát mindenki megfelelő minőségben hallja-e, a segédanyagokat megkaptuk-e és mennyire találtuk hasznosnak azokat.

Mindig időben, előre megkaptuk e-mailben a kidolgozandó esszétémákat és a segédanyagokat (kérdéseket, képeket, szövegeket) a soron következő témakörhöz, amelyek megkönnyítették a felkészülést. Az online órák keretén belül is minden tanfolyami résztvevő minden alkalommal szóban is megnyilvánult az éppen aktuális témakör feldolgozásakor. Nem éreztem semmiféle hátrányát annak, hogy az órák online módon lettek megtartva.

P. Noémi
P. Noémi (20), Tárnok
Szerintem hasznos volt ez a tanfolyam, bár még van miből fejlődnöm. A nyelvvizsga témáit alaposan átbeszéltük, és arányosan gyakoroltuk a többi vizsgakészséget: az esszéírást, a hallott és olvasott szövegértést. A vírus miatti online oktatás is jól volt megoldva, mert így is át tudtuk venni az anyagokat. Tetszett, hogy több képet kaptunk a témákhoz, így jobban ki tudtunk térni olyan dolgokra, amik hirtelen nem jutottak volna eszünkbe. 

 
V. Nóri
V. Nóri (17), Tárnok
Általános iskolában németet tanultam, ezért kezdőként 13 éves koromban kezdtem el angolt tanulni a tanárnőnél az ELHouse Nyelviskolában, heti két órában.  Az idén tettem sikeres középfokú nyelvvizsgát. A nyelvórák és a vizsgára felkészítő tanfolyam nekem nagyon tetszettek. Jó volt, hogy sokat beszéltünk és mire megbeszéltük az egyes témaköröket, meg is tudtam tanulni az anyagot. A szövegértéseket eleinte részletes átbeszéltük, és ez is nagyon jó volt, mert sokat fejlődött a szókincsem, és később a nehezebb szövegek megértése már önállóan is könnyebb lett.  A nyelvtani részek elmagyarázása számomra tökéletes volt, mindig kaptunk összefoglaló papírkákat, amiből könnyen meg lehetett tanulni és mindig be is gyakoroltuk őket.
Összegezve nekem nagyon tetszett az oktatás, és teljesen elégedett vagyok.

Cs. Kriszta


Cs. Kriszta (40+), Sóskút
„… nem nyelvvizsgára készülünk, hanem [upper-intermediate*] szinten szeretnénk tartani a megszerzett tudást, minél jobban megismerni más kultúrákat, földrajzi helyeket, vagy átbeszélni az éppen aktuális, minket érdeklő témákat.

„… a tanítási rutinján túl rengeteg munkája van abban, hogy az online órák ilyen gördülékennyé váltak. Ennek köszönhetően számunkra szinte elröpül a másfél óra. Egymást látva és egymással beszélgetve igazi interaktív óráknak lehetünk részesei: a képernyőn megosztott szövegekkel, változatos feladatokkal, színes képekkel, rövid videókkal teletűzdelve.”
*nyelviskola megjegyzése

F. Rita
F. Rita (45), Százhalombatta
Sok éves tanulás és kihagyás után vágtam bele ismét az angol nyelv tanulásába. Valériát az ismerőseim ajánlották, akik egész rövid idő alatt jól megtanultak nála angolul. Skype-on folynak az órák, ami nagyon kényelmes, mert nem szükséges utazni, ezzel időt és pénzt takaríthatok meg. Az óra jól felépített, gördülékeny, érthető. Ha elakadok, Valéria türelmesen és segítőkészen mindent jól elmagyaráz. Most érzem először, hogy nem is olyan ördöngösség angolul tanulni, és számomra is elérhető cél egy középfokú nyelvvizsga letétele. Egyre magabiztosabban szólalok meg, és egyre jobban megy a hallott szöveg értése is. Valéria az órák között sem engedi el a kezemet, külön feladatokkal, tesztekkel segíti az otthoni készülésemet. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Tanárnőre, mindenkinek ajánlom, aki felnőtt fejjel újrakezdené a nyelvtanulást…

D. Réka


D. Réka (17), Érd

ECL nyelvvizsgára készülök, így találtam rá a nyelviskolára. A tanfolyam rengeteget segített a felkészülésben, minden témát alaposan átvettünk. A tanárnő nagyon segítőkész, mindenben szívesen segített. Minden feladattípust gyakoroltunk, az esszétől a hallás utáni értésig. Örömmel ajánlom mindenkinek!

 

H. Attila

H. Attila (28), Érd
Munkahelyemen elvárás volt a középfokú nyelvvizsga, így minél előbb szerettem volna megszerezni. Ez sikerült is a tanárnő segítségével 4 hónap alatt. A felkészülés során minden egyes nyelvvizsga feladaton átrágtuk magunkat. A társalgási témák feldolgozásánál olyan részeket, szempontokat vettünk át, amelyet más felkészítő tanár véleményem szerint nem is érintett volna. Sok tippel, tanáccsal látott el a tanárnő, ami megkönnyítette a feladatok megoldását a vizsgán. Állandó visszajelzéseket kaptam a teljesítményemről, ami sokat segített.
A felkészülés online Skype-on keresztül történt, amiről óra közben meg is feledkezik az ember, hisz a beszélgetések, magyarázatok teljesen olyanok, mintha személyesen történt volna az óra. A célirányos felkészítéssel nagyon elégedett voltam. (2024)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 74
Heti: 103
Havi: 660
Össz.: 67 697
Oldal: Vélemények
ANGOL-SZABÓ-ÉRDEN - © 2008 - 2024 - angol-szabo-erden.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat